Streinu Cercel aruncă bomba! Pe cine atacă foarte grav coronavirusul. Devine foarte violent

CORONA111

Streinu Cercel avertizează toți românii! Profesorul și managerul de la Spitalul de Boli Infecționase ”Matei Balș” din București susține că coronavirusul devine mai periculos.

Acesta spune că cu cât se transmite mai mult, virusul devine mai periculos și rezistent.

Pe cine atacă coronavirusul

Medicul specifică cine sunt persoanele mai vulnerabile. Ele sunt principalele ținte.

”Pe măsură ce trece de la o personă la alta îşi creşte gradul de virulenţă. În anumite condiţii intervin proprii receptori ai persoanelor respective. Acele excepţii nu sunt tot timpul la vedere (…) Pe măsură ce aceşti receptori se exprimă şi derivarea considerentă de poluare, tutun, etc. Ei sunt vizibili pentru virus şi el atacă.”, spune Streinu Cercel.

Cei care au și alte boli sunt grav afectați

”Dacă se mai adaugă şi un pic de diabet sau hipertensiune arterială, unde mai sunt o serie de medicamente, alte chimicale care sunt în organismul uman, vă daţi seama că cel care este în câştig este virusul”, a spus profesorul Adrian Streinu Cercel.

Cercel spune că virusul se ascunde în mizerie și praf. De aceea, trebuie să ne curățăm foarte bine mâinile.

” Acest virus parșiv se ascunde în praf și în mizerie. De aceea, am rugat pe toată lumea, toate autoritățile locale, să iasă spele bine străzile, gardurile, parcuri pentru că acolo se găsește virusul”, a spus Streinu Cercel.

Revista Presei