Suma enormă pe care a plătit-o Delia Matache pentru Range Rover-ul ei! Cum arată mașina ei și ce are atât de special

bomba-mondena-delia-cucerita-de-un-barbat-talentat-vedeta-a-recunoscut-public-382427

Delia Matache este o mare vedetă din România și numele ei este cunoscut în lumea mondenă. Cântăreața se mândrește cu o carieră frumoasă în muzică. Fiecare piesă lansată de ea este găsită în toate topurile muzicale. În așa fel, artista duce o viață frumoasă și își poate permite o mașină de lux, care este la nivel cu statutul ei.

Pe lângă faptul că muzica îi aduce bani, artista mai este și jurată la show-ul iUmor. O emisiune extrem de populară în România. Din acest motiv, banii pentru ea nu este o problemă și vrea ca viața ei să fie cât mai comodă. Delia Matache nu o dată a fost văzută la volanul unor mașini frumoase și care atrag toate privirile pe stradă.

Cum arată mașina aleasă de Delia ?

Vedeta poate fi văzută la volanul unui Range Rover Evoque de culoare roșie. Este o mașină confortabilă, oferă siguranță în timpul călătoriei și artista este fericită de alegerea ei. Ca să aibă parte de cel mai bun model, vedeta a scos niște bani grei și a plătit pentru această bijuterie pe patru roți aproximativ 45.000 de euro. Nu îi pare rău să dea așa bani pentru o mașină, deoarece vrea să se simtă bine și să aibă parte de un confort special.

Delia Matache este pasionată de mașini, în special de Range Rover, deoarece înainte de acest bolid roșu a mai avut o mașină de aceeași marcă, dar a optat pentru coloarea albă. Se pare că această bijuterie oferă tot de ce are nevie vedeta, rapiditate, frumusețe și siguranță. Fanii sunt fericiți că Delia poate să-și permită așa un lux și mereu sunt cu ochii pe ea ca să vadă noi detalii din viața cântăreței.

Un fapt curios este că artista nu o dată a fost amendată din cauza vitezei excesive, dar nu este o problemă pentru ea. Vedeta o duce foarte bine cu banii și poate plăti orice amendă. De asemenea, Delia a mai avut un accident cu mașina care s-a izbit grav de un tir. În urma accidentului vedeta a avut de suferit și chiar putea să-și piardă viața. Din fericire, a avut noroc și nu s-a întâmplat ceva mai rău.

Citește și:

Revista Presei