Suma uriașă cu care Pro Tv o plătește pe Anna Lesko pentru fiecare ediție Ferma! Miliardarii cu care a avut relații intime! Cum a ajuns la divorț

anna lesko

La 41 de ani, Anna Lesko continuă să fie o femeie foarte atrăgătoare. Prezența ei în emisiunea Ferma de la Pro Tv a încins imaginația multor bărbați. Iar producătorii și-au dat seama că prezența frumoasei ucrainence le va aduce un plus de audiență, așa că i-au alocat un buget considerabil pentru ca aceasta să accepte să participe în acest reality show.

Anna Lesko ar primi 3.000 de euro pe ediție de la Pro Tv, conform surselor Playtech. Cu cât rămâne mai mult în concurs, cu atât va încasa mai mulți bani. Dacă ajunge până în finală și câștigă marele trofeu, pe lângă această sumă, mai încasează încă 30.000 de euro.

Anna Lesko a ajuns cunoscută în showbiz datorită relației pe care o avea cu milionarul Irinel Columbeanu, ajuns falit între timp. Aceasta a spus public că l-a iubit mult pe omul de afaceri, cu care a fost 8 ani și a recunoscut că ajutat-o în carieră.

Cu ce bărbați celebri a avut Anna Lesko relații intime. Motivul divorțului

„Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relația noastră mai bine de opt ani; plus că am fost alături de el în niște momente foarte grele. Relația cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, a spus artista despre anii petrecuți alături de afacerist.

După despărțiriea de Irinel Columbeanu în anul 2004, a urmat o listă lungă de bărbați celebri și bogați cu care aceasta a avut relații: Marian Ionescu, liderul grupului Direcția 5, ulterior cu Liviu Moreanu, Codin Maticiuc, Elan Schwartzenberg, iar mai apoi cu tatăl copilului său, Dj Vinnie de care a divorțat după 8 ani de căsnicie.

Motivul? Infidelitatea ei. Sau cel puțin așa s-a zvonit prin presa tabloidă. Cei doi au împreună și un copil și par că au păstrat o relație decentă de dragul celui mic.

Revista Presei