Suma uriașă pe care o cere Loredana ca să cânte la un eveniment. Tariful ei este enorm

09 nov. 2020
Suma uriașă pe care o cere Loredana ca să cânte la un eveniment. Tariful ei este enorm

Loredana Groza este o cântăreață cunoscută în România și se poate mândri cu o popularitate de invidiat. Este o femeie ocupată și în spatele ei a acumulat multă experiență pe scenă. Piesele lansate de ea intră în toate topurile muzicale și numele ei este răsunător în întreaga țară. Vedeta și-a construit o carieră în lumea muzicii singură și acum evenimentele la care participă costă destul de mult.

Nu toată lumea își poate permite să o vadă pe ea în realitate și cei care reușesc să o invite la un eveniment, trebuie să scoată din buzunar o sumă mare. Artista cere o sumă colosală, pentru că show-ul este unul de zile mari. Mai mult, are o echipă mare, care lucrează zi și noapte pentru a păstra imaginea Loredanei Groza. Astfel, oamenii au fost șocați de suma pe care o cere pentru un singur concert.

Câți bani primește Loredana Groza pentru un eveniment ?

Potrivit informațiilor din presă, Loredana Groza cere o sumă de 12.500 de euro. în așa fel, doar cei care au mulți bani pot să o vadă la evenimentul lor. Oamenii care își pot permite acest lux se pot bucura nu doar de Loredana Groza, dar de o întreagă echipă de dansatori și muzicieni. Se pare că acești bani sunt împărțiți în interiorul echipei, dar cea mai mare parte o ia, bine înțeles, cântăreața.

Loredana Groza are o armată întreagă de urmăritori, doar pe Instagram are 500.000 de fani. Acești oamenii așteaptă zi de zi noi detalii din viața ei personală, dar și profesională. Pe această rețea de socializare, la fel, face bani, deoarece periodic în postările artistei putem vedea publicitate. Este bine cunoscut că în ziua de azi rețelele de socializare este o sursă de venit pentru multe persoane publice.