Suma uriașă primită de George Burcea de la Pro Tv! Pentru ce emisiune a semnat acesta

09 oct. 2020
Suma uriașă primită de George Burcea de la Pro Tv! Pentru ce emisiune a semnat acesta

George Burcea era un cvasi-necunoscut înainte de scandalul cu soția sa, Andreea Bălan. Cei doi sunt în plin proces de divorț, dar asta nu-i împiedică pe niciunul să-și arunce replici otrăvite și să-și continue viața alături de alți parteneri. În plus și carierele lor au cunoscut o ascensiune spectaculoasă.

Sau mai bine zis cea a lui George Burcea, care a devenit vedetă peste noapte. Actorul a încercat să semneze un contract și cu Antena1 pentru un nou serial, dar a pierdut rolul pentru care optase. Consolarea a venit de la Pro Tv, care i-a oferit un onorariu foarte bun pentru fiecare săptămână petrecută în Ferma.

Potrivit impact.ro, acesta ar primi 1500 de euro pe ediție. George Burcea este principalul punct de atracție în show întrucât acesta a reușit să fie și protagonistul unei povești de dragoste cu Viviana Sposub, colega lui Cove și Adela de la Vorbește lumea, și ea concurentă în Ferma.

George Burcea a câștigat duelul din Ferma

George Burcea s-a accidentat la un duel de eliminare cu prietenul său, Paul Decaonescu, dar într-un final a reușit să se impună și să rămână în concurs. Totuși jurnaliștii de la CanCan susțin că acesta s-ar fi lovit foarte tare în competiție și a fost nevoit să plece acasă, deși avea mari șanse la marele premiu de 50.000 de euro. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în episoadele următoare.

Sursele VoxBiz susțin că surprizele Pro Tv cu George Burcea nu s-ar opri aici, întrucât acesta a generat destul de multă audiență, iar povestea lui cu Viviana a captat atenția publicului, așa că telespectatorii ar putea avea parte de un show neașteptat.