Sume amețitoare! Cât câștigă Vulpița din Youtube! Românii au așezat-o pe locul 1 în trending

vulpita2

Fenomenul Vulpița continuă. De ce atrage aceasta publicul ca un magnet rămâne o enigmă. Mirela Vaida a fost intens criticată pentru promovarea acesteia, însă acuzațiile la adresa prezentatoarei sunt nejustificate, în contextul în care milioane de români o urmăresc atât la televizor, cât și pe internet pe Veronica din Blegești.

Înainte să devină vedetă, aceasta împreună cu soțul ei Viorel trăiau doar cu ajutorul social în valoare de aproximativ 700 de lei, la care se adăugau 82 de lei oferiți familiilor cu un singur copil.

La ce sume poate ajunge Vulpița

Acum lucrurile s-au schimbat complet pentru soții Stegaru. Cuplul trăiește acum într-un apartament foarte frumos mobilat din Capitală și primesc 100 de euro pentru fiecare apariție pe Antena 1. Vulpița a dat lovitura și pe Youtube, unde a scos două piese, cu Axinte și cu Rafaelo, cea din urmă strângând 5 milioane de vizualizări pe Youtube.

Platforma Youtube oferă bani pentru reclamele care apar pe clipuri.Fiecare 1.000 de vizualizări valorează o anumită sumă – să presupunem, în acest, caz că este vorba de 1 euro, dar poate fi și mai mare. În aceste condiții, Vulpița și Rafaelo au obținut în jur de 5.000 de euro de pe urma succesului lor, scriu cei de la SpyNews.

Evident, costul exact pe mia de vizualizări nu o știm exact și probabil nu toți banii ajung în buzunarele Vulpiței, dar un lucru este clar: Veronica Stegaru a ajuns să valoreze mii de euro!

Citește și:

Revista Presei