Sumele uriașe care-i intră în cont Lidiei Buble în fiecare lună. Cine îi dă atât de mulți bani și de ce

lidia buble

Lidia Buble este o vedetă din România care și-a construit cariera pas cu pas și numele ei este unul foarte sonor la ora actuală. Are o armată de fanii care o susține în tot ce face, iar ea se poate bucura de iubirea lor și de o viața de lux. Este cunoscut că nu mai este împreună cu Răzvan Simion și despărțirea lor a creat o mare tristețe pentru urmăritorii care admirau cuplul lor.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani, a reușit să-și acumuleze o avere frumoasă și în continuare muncește ca să-și mențină imaginea ei de artistă. Astfel, la doar 27 de ani are o firmă, care în 2019 i-a adus aproximativ 24.000 de euro. Iar la emisiunea ”X Factor”, împreună cu fostul iubit a încasat pentru doar 2-3 ore în jur de 5.000 sau 6.000 de euro.

Lidia Buble are și foarte multe contracte de imagine, unul dintre acestea fiind cu Huawei de unde primește lunar sume consistente. Sunt și alte companii care au ales să beneficieze de imaginea artistei, astfel că aceasta se bucură din plin de banii care-i intră periodic pe card.

Alte sume importantă îi intră în cont și de pe Youtube, dar și din diverse mici contracte de promovare pe Instagram și Facebook. Pentru doar o postare suma încasată poate ajunge chiar și la 2000 de euro.

Câți bani obține Lidia Buble pentru evenimente private ?

Presa cunoaște că artista mai participă la mai multe evenimente private, care îi aduce sume frumoase. Spre exemplu, doar pentru un singur eveniment, poate încasa 1.500 euro. Este un venit mare, mai ales că asemenea evenimente pot ajunge la un număr mai mare, spre exemplu, 5 sau 6 pe lună.

Lidia Buble a reușit pe parcursul anilor să adune peste un milion de abonați pe pagina ei de Instagram. Și această ocupație îi aduce un venit generos în fiecare lună, deoarece putem observa că sunt multe postări unde promovează diferite produse cosmetice, haine, bijuterii și multe alte lucruri. Fiecare vedetă cere o sumă aparte pentru publicitate și artista nu e o excepție. Vrea să fie remunerată la maxim pentru efortul pe care îl depune ca să-și păstreze imaginea și reputația în showbiz-ul românesc.

Revista Presei