„Sunt nepermis de prost!” Mircea Badea a spus care este cel mai mare defect al său

29 ian. 2020
„Sunt nepermis de prost!” Mircea Badea a spus care este cel mai mare defect al său

Mircea Badea a mărturisit, pe EvZ TV, că cea mai mare dorință a lui ar fi să se teleporteze de pe planetă. Vedeta Antenei 3 a făcut o serie de afirmații fără precedent. 

„Sunt exagerat, exagerat, dar nepermis de prost. Eu vă spun verdictul meu personal pentru mine. Eu mă mir, chiar mă mir că mai sunt în viață la câte prostii am făcut în această viață, câte tâmpenii, Doamne! Eu n-am cunoscut foarte mulți oameni mai proști ca mine,” a spus Mircea Badea, la emisiune.

Întrebat care este motivul pentru care crede aceste lucruri despre sine însuși, Mircea Badea a răspuns:

„Prost pentru că, de nepermis de multe ori, am evaluat greșit lucruri, situații, oameni, pe mine. Foarte, foarte multe situații în care am evaluat catastrofal. Ori asta nu poate fi o întâmplare. Adică, bun, se poate întâmpla, dar la mine este, pur și simplu, vorba de performanță. Dar eu o spun relaxat. Sunt împăcat cumva cu… da, asta e. Ce să fac? Atâta am putut”.

Am încheiat treaba aici, sănătate

„Mi-ar plăcea să ies dracu’ la pensie, să stau într-o pădure și să nu mai văd oameni. Nu v-am zis c-aș pleca într-o altă galaxie? Gata…, am încheiat treaba aici, sănătate, vă pupă tata… Dar mă uit la ăla mic (fiul său, Vlăduț, n.e.) și el e „hai, tati, halei-hap”… și tati face hap.”

Mircea Badea a mai spus că, din păcate, nu mai găsește lucruri care să-l însuflețească, declarându-se „un om terminat din multe puncte de vedere. Pur și simplu, terminat, terminat, și pata de cafea a dispărut, cum era în reclama aia. N-a mai rămas nimic. S-a râcâit până când s-a râcâit. Nimic, zero. Sunt, din multe puncte de vedere, complet, complet distrus și epuizat.”

Niciodată nu mă panichez

„O chestie care ți se întâmplă totuși bună, după atâția zeci de ani, este cea a experienței. Experiența te salvează. Eu niciodată nu mă panichez, pentru că, atunci când mă arunc așa pe spate, știu că am o plasă de siguranță, care este experiența. Dacă la 5 dimineața (eu mă culc la 4), mă trezești și îmi zici „Bagă”, găsesc eu ceva, fac eu ceva. Dacă mă duci într-o sală, oriunde pe planetă, undeva într-un bar, și zici „Acum, fă-le la ăștia ceva”, găsesc ceva. Asta vine doar cu experiența. Dar ca resurse interne, le-am epuizat demult.”