Suntem rușinea Europei! Numai în România se poate întâmpla așa ceva. Ce fac polițiștii de la Rutieră

Am ajuns de râsul tuturor. Și pe bună dreptate. Poliţiştii bucureşteni de la Rutieră se plâng că merg la cazuri cu autobuzul.

Poliţiştii bucureşteni de la Rutieră se plâng că merg la cazuri cu tranportul în comun. Ori nu au mașini suficiente la secții, ori cele existente sunt stricate.

„Sunt autospeciale care sunt lovite în deplasările la intervenții. Cum nu au CASCO, cheltuielile sunt suportate din vina conducătorului auto”, povesteşte un ofițer la Brigada Rutieră din Capitală.

„Li se spune clar: nu îți repari mașina, pleci pe jos! Atunci când vine perioada de revizie, sunt retrase. Dacă nu sunt făcute din banii noștri, stau în curte și cu lunile,” mai spune agentul.

S-au dus pe jos sau cu metroul

„În aglomerații și în situații de criză în care au fost mai multe accidente, tamponări și au fost angrenați toți colegii, au fost situații când au alergat la mijloacele de transport în comun. Nu e interzis, trebuie să fie excepție, nu la ordinea zilei.

Au fost situații în care colegii din intersecții s-au dus pe jos sau cu metroul o stație sau două ca să ajungă la unele evenimente,” spune Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol.

Loading...

Revista Presei