Luna Plina de pe 19 februarie are un nume minunat. In cele mai vechi timpuri, luna a primit nume in fiecare luna din partea stramosilor nostri pentru a urmari mai usor schimbarea anotimpurilor. Super Luna de pe 19 februarie mai este numita si Luna Zapezii sau Luna Furtunii.

Berbec – Lucrurile se schimba semnificativ pentru tine in aceasta perioada

Luna Plina de pe 19 februarie are o influenta pozitiva asupra ta si te convinge sa iesi din zona de confort si sa faci cateva schimbari in ceea ce priveste atat viata profesionala, cat si cea sentimentala. Este timpul sa privesti increzatoare catre viitor, sa indraznesti sa iti asculti intuitia si sa iti urmezi visurile. Multi nu vor fi de acord cu deciziile tale; doar persoanele care tin cu adevarat la tine te vor sustine neconditionat.

Taur – Ai mai multa incredere in tine

Trebuie sa stii ca esti pe drumul cel bun si ca lucruri frumoase urmeaza sa ti se intample. Incearca doar sa ai rabdare, uneori dureaza mai mult pentru a vedea rezultatele la care visezi. Este posibil ca in urmatoarea perioada Universul sa iti intersecteze calea cu o persoana importanta, care va juca un rol major in viitorul tau.

Gemeni – Ai parte de surprize interesante

In urmatoarea perioada vei experimenta diverse surprize sau evenimente neasteptate in ceea ce priveste viata personala. Partenerul de cuplu stie ca isi doreste sa isi petreaca intreaga viata alaturi de tine, motiv pentru care indrazneste sa faca pasul cel mare. In cazul in care esti singura, in scurt timp lucrurile se vor schimba radical pentru ca vei intalni o persoana de care te vei indragosti pana peste cap.