Super vedetă Pro Tv a semnat cu Kanal D! Ce emisiune va prezenta la postul turc de televiziune

Dan-Cruceru-Cabral

Și-a început cariera în televiziune în urmă cu mai bine de 15 ani și s-a făcut remarcat în Pro, unde a lucrat mult timp la televiziunile trustului. Dan Cruceru a prezentat o bună perioadă de timp Poveștiri adevărate pe Acasă Tv. După ce producția a fost scoasă din grilă, a semnat cu Prima Tv, unde a fost gazda Focus Monden.

Apoi a ales să se dedice mai mult meseriei de tată. Și-a făcut și un blog, apoi un vlog și a devenit un influencer de top în zona de parenting. Taticool, însă acum a decis că este vremea să revină în televiziune și a semnat cu Kanal D, unde va prezenta emisiunea Survivor.

Dan Cruceru este gata de aventură dominicană și de reîntâlnirea cu telespectatorii. „Sunt onorat să fiu implicat într-un reality iconic, de asemenea, foarte bucuros să am parte de o experiență extraordinară, într-un peisaj de o frumusețe iesita din comun. Sunt nerăbdător să îi cunosc pe concurenți, vor avea parte de o competiție extrem de dura, pentru că vor fi că niște naufragiați în junglă din Republica Dominicană. Să-ți construiești singur adăpost, să îți procuri singur hrană din ceea ce îți oferă natură și să nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obișnuit, toate acestea mi se par niște adevărate pietre de încercare. La care se adaugă imposibilitatea de a ține legătură cu familia, cu cei dragi. Telespectatorii vor avea parte de o competiție sută la sută reală, încărcată de dramatism, depășirea limitelor, camaraderie și dorința de a fi cel mai bun”, a declarat prezentatorul.

Vedetele care vor participa la Survivor

Telespectatorii vor urmări un reality de o intensitate maximă, povești extraordinare de viață, concurenții urmând să treacă prin situații limita, să își testeze capacitățile fizice și psihice și să își demonstreze puterea de a gestiona cele mai neașteptate și dificile situații.

Concurenții vedetă care vor evolua în față milioanelor de telespectatori sunt Ruby, Elena Ionescu, Asiana Peng, Grațiela Teohari Duban, Cristina Siscanu, Bogdan Vlădau, Augustin Viziru, Lino Golden, Cezar Juratoni și Mihai Onicas. Urmează să dezvăluim, în curând, și numele celor zece concurenți încă necunoscuți publicului larg.

Revista Presei