Super vedetă ProTV, decizie radicală! Nu va mai apărea în emisiuni. Ce a speriat-o

O super vedetă ProTV a luat o decizie radicală! Nu va mai apărea în emisiuni. Aceasta a făcut totul public din direct. S-a aflat și ce a speriat-o.

Super vedetă ProTV, decizie radicală

Pandemia de coronavirus a băgat frica și în vedetele din lumea mondenă. Una dintre celebritățile celor de la ProTV a făcut anunțul în direct. Se retrage din televiziune pe o perioadă nedeterminată.

Iulia Albu nu va mai veni în platoul emisiunii La Măruță pentru a-şi prezenta rubrica săptămânală. Prezentă în fiecare marţi în cadrul emisiunii “La Măruţă” de la Pro TV, Iulia Albu a mărturisit că este speriat de ceea ce se întâmplă în lume, din cauza virusului Covid 19.

Vrea să-și prezinte rubrica astfel încât să nu mai fie nevoită să se deplaseze până în platoul de televiziune. Totodată, vedeta s-a arătat indignată de situaţia din supermarket-uri şi a povestit ce a păţit recent într un magazin.

„Azi, m-am dus într-un supermarket şi erau foarte multe doamne care tuşeau. Nici casierele nu aveau echipament de protecţie. Eu stau doar acasă cu iubitul meu şi cu Michaela. Trebuie să găsim o soluţie să nu mai vin fizic aici, cred că e ultima apariţie în platou în aceste vremuri”, a declarat Iulia Albu la Pro TV.

Revista Presei