Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

07 feb. 2021
Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru
Denise Rifai este în prezent vedetă Kanal D

Denise Rifai a lucrat peste 10 ani la Realitatea Tv, dar apogeul carierei îl atinge acum, când a reușit să fie cooptată în echipa Kanal D, unde are o emisiune de tip interviu, în fiecare marți, începând cu ora 22.30. Vedeta a început mai întâi ca reporter, cu toate că tatăl său nu a fost de acord ca ea să facă televiziune.

Denise Rifai provine dintr-o familie foarte bogată și nu a dus niciodată lipsa de nimic. În copilărie în special a mers mult în Iordania, locul natal al părintelui său și a primit o educație strică, urmând regulile musulmane. Cu toate acestea, vedeta a dorit să fie independentă și a ales să facă ceea ce-i place, deși familia nu a fost de acord cu profesia aleasă. Denise este absolventă de ASE și Limbi Străine, dar a ales Jurnalismul din pasiune.

Tatăl lui Denise Rifai a fost foarte supărat din cauza alegerii fiicei sale

„Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea. Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică.

Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: „părintele este peste capul tău. Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, mărturisea Denise Rifai într-unul dintre interviurile sale.

Denise Rifai a lucrat peste 10 ani la Realitatea Tv

Părinții ei visau ca ea să fie căsătorită până acum și să aibă deja copii. Așa o cerea și tradiția Și același lucru și l-a imginat și ea pentru ea, mai ales că aceasta a fost educația primită. Dar odată intrată în mirajul televiziunii, al politicii și al oamenilor influenți, întreaga ei viață s-a schimbat. Perspectivele s-au schimbat.

„Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin”, a spus vedeta Kanal D într-un interviu pentru Click!.

Cu cine ar vrea să se căsătorească Denise Rifai?

Denise Rifai a recunoscut totuși că iubește și conform voceabanilor.roaceasta ar fi într-o relație cu un bărbat celebru, pe care preferă să-l țină, însă secret, deși în lumea televiziunii se știe despre cine ar fi vorba. Totuși vedetei nu-i place deloc să vorbească despre acest lucru și evită să dea explicații pe subiect.

„Am inima plină de iubire. Și iubesc. În multe, multe feluri!”, a spus ea într-un interviu recent pentru Viva.

Denise Rifai a vorbit și despre bărbatul cu care ar dori să se căsătorească. Probabil l-a descris chiar pe cel cu care își împarte viața astăzi sau cel puțini în viziunea ei. Dacă se va căsători sau nu într-o zi, nu știe, dar cu siguranță și-ar dori o familie pentru a se simți complet împlinită. Momentan se mulțumește cu succesul pe care-l are în carieră.

„Să fie Bărbat, adică vertical și curajos. Să fie un om bun și generos și să fie mai inteligent ca mine. Să aibă el răspunsurile sau soluțiile la întrebările și problemele unde eu nu văd variantele. Și să am încredere că, atunci când pun capul pe pernă seara, el știe ce eu nu știu. Și îmi plac bărbații care aduc flori femeii de lângă el! Bărbatul trebuie să-mi deschidă ușa cu un braț de flori!”, a spus vedeta Kanal D despre bărbatul cu care ar dori să se căsătorească.