Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

28 nov. 2020
Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Într-o perioadă în care lumea showbiz-ului este zguduită puternic de divorțuri neașteptate, iată că încep să se audă și clopote de nuntă. După o relație bine ascunsă mai bine de doi ani, cei doi au recunoscut public că se iubesc, el a divorțat de fosta soție, iar ea are deja inelul pe deget. Este vorba despre Ion Ion Țiriac, fiul miliardarului Ion Țiriac și Sorana Cîrstea.

“Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în grabă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au declarat surse din apropierea celor doi pentru Impact.ro.

Ion Ion Țiriac a fost căsătorit mulți ani cu Ileana Lazariuc și au împreună doi copii. Deși au avut multe probleme în relație de-a lungul timpului, ei au rămas împreună. Asta până în urmă cu aproximativ trei ani, când au decis să se departă, însă neoficial. Nimeni nu a știut că cei doi nu mai formează un cuplu.

Când a început relația dintre Țiriac și Sorana Cîrstea

Între timp el a început o relație cu Sorana Cîrstea și abia recent, jucătoarea de tenis a recunoscut cine este iubitul ei secret.  Fiul miliardarului și celebra jucătoare de tenis se iubesc intens și au de gând să se și căsătorească. Ea nu a dorit să facă nimic public, până când el nu a devenit și oficial un bărbat liber.

„Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri.

Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, a povestit în urmă cu ceva timp un prieten de-al lui Ion Ion Țiriac.

Motivul separării se pare că ar fi fost chiar Sorana Cîrstea, dar Ileana a fost nevoită să accepte decizia fără zgomot și asta pentru că ea ar depinde total de banii fostului soț.

Vezi și Ce onorariu imens i-a oferit Pro Tv lui Tudor Chirilă pentru a fi jurat la Vocea României și ce sume uriașe a încasat din concerte și imagine