Surpriză colosală! Cu cine s-a iubit Maria Constantin înaintea căsătorie cu Marcel Toader: Este un cunoscut primar

maria-constantin-2

Surpriză colosală în lumea mondenă autohtonă. S-a aflat cu cine s-a iubit cântăreața Maria Constantin înainte de a se căsători cu omul de afaceri, Marcel Toader. Este vorba despre un cunoscut primar.

Una dintre cele mai cunoscute vedete din muzica populară are un trecut extrem de agitat. Aceasta ar fi avut o legătură cu un cunoscut primar din județul pe care l-a controlat fostul lider PSD, Liviu Dragnea,

Maria Constantin, legătură cu un cunoscut primar

Maria Constantin s-ar fi iubit cu un primar din județul Teleorman și ar fi urmat să se căsătorească cu el, înainte să îl cunoască pe Marcel Toader. Este declarația făcută în urmă cu mai mulți ani de un apropiat al cântăreței, care a mai spus că interpreta de muzică populară își dorea să devină celebră cât mai repede.

„Maria era logodita (după divorț) cu primarul comunei Suhaia, din județul Teleorman. Aveau nunta planificată, dar s-a despărțit de el. Ce nu știe lumea e că Maria își dorește celebritatea și le-a spus apropiaților că vrea ca într-un an sau maximum doi să își ia și casă și mașină”, a mărturisit un apropiat al artistei.

Presa locală din Teleorman a scris la vremea respectivă despre relația dintre Maria Constantin și primarul din Suhaia. Apropierea de Marcel Toader a făcut-o să își schimbe planurile. Cei doi s-au căsătorit în cele din urmă, dar au divorțat după mai multe scandaluri. Marcel Toader s-a stins din viață în august 2019.

Maria Constantin s-a născut la 12 martie 1987 în Bălcești, județul Vâlcea. Este absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu – Secția Flaut (2005) și a facultății de Muzică „Spiru Haret” – Secția Pedagogie Muzicală (2009).

Vedeta a cântat în „Ansamblul Doina Gorjului” alături de tatăl ei, Ilie Constantin și fratele acestuia. Tot aici, aceasta l-a cunoscut pe Ciprian Vasile Tapota, cu care s-a căsătorit în anul 2007, având împreună și un copil, Codrin Tapota. Mai târziu aceștia au divorțat. În 2014, Maria Constantin a participat la emisiunea-concurs, Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga, fiind supranumită Marilyn Monroe de România.

Revista Presei