Surpriză colosală la Pro Tv! Cine a câștigat Masked Singer România! Nimeni nu l-a putut ghici pe Corb. Cine s-a ascuns în spatele celorlalte măști

30 oct. 2020
Surpriză colosală la Pro Tv! Cine a câștigat Masked Singer România! Nimeni nu l-a putut ghici pe Corb. Cine s-a ascuns în spatele celorlalte măști

Surpriză mare la Pro Tv. Masked Singer România a ajuns la final, iar masca cea mai impresionantă a fost cea a Corbului. Nimeni nu a putut ghici personajul, iar în momentul în care acesta a renunțat la costum cei patru detectivi au rămas șocați. Nici INNA, nici Horia Brenciu, nici Ana Morodan și nici Codin Maticiuc nu l-au recunoscut pe Mugur Mihăescu.

Actorul a interpretat magistral fiecare piesă în parte și a făcut un show pe cinste. De altfel numele lui nu a fost rostit deloc în întreaga emisiune. În finală a învins-o pe Irina Rimes, care s-a ascuns sub costumul Căpcăunului.

Medalia de bronz a revenit celorlalți doi concurenți calificați în faza finala a competiției, Carmen Simionescu a fost Leoaica, iar Mircea Radu, Ursul Panda.

Elena Băsescu a dus Pro Tv pe locul 1 în audiențe

Episodul care a avut cel mai mare succes până acum, fiind chiar lider de audiență, a fost acela în care Elena Băsescu a fost demascată. Ea a avut un impresionant costum de Unicorn și tot publicul s-a ridicat în picioare când a renunțat la mască. Acum EBA candidează la Constanța pentru un post de deputat.

Printre vedetele care s-au ascuns sub măști au fost Sandra Izbașa, Brigitte Pastramă, Alexandra Stan sau Costi Ioniță, acesta din urmă fiind de altfel și personajul care a impresionat cel mai mult după Corb.