Surpriză de proporții! Adelina Pestrițu a semnat cu Antena 1! Ce emisiune super cunoscută va prezenta

adelina pestritu

Adelina Pestrițu a dat lovitura. Finalul lui 2019 a fost unul de vis pentru vedetă, când a pășit pe covorul roșu de la Los Angeles pentru a primi premiul “Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019” la Gala E! People’s Choice Awards. Începutul pare și mai bun, pentru că aceasta și-a văzut visul împlinit.

Adelina Pestrițu a semnat un contract fabulos cu Antena 1. Din februarie, ea va modera emisiunea “Mireasă pentru fiul meu”, ce va fi difuzată zilnic, timp de o oră. Așa cum era de așteptat, onorariul vedetei va fi unul pe măsură, ea urmând să încaseze lunar aproximativ 4.000 euro, susțin jurnaliștii de la playtech.ro.

Alte nume mari în joc pentru acest post

Pentru acest post, în joc erau mai multe nume importante ca Diana Munteanu, Gabriela Cristeau sau Paula Chirilă, dar în cele din urmă producătorii Intact au optat pentru Adelina Pestrițu, care se bucură de foarte multă popularitate în mediul online. Aceasta se poate declara acum o femeie împlinită. După divorțul de Liviu Vârciu și relația eșuată cu Speak, ea s-a căsătorit cu afaceristul Virgil Stiblea, cu care are o fetiță.

Emisiunea este una celebră, care s-a bucurat de mare succes atât la Kanal D, cât și la Antena 1, doar că acum va purta alt nume, Mireasa. În trecut, Gabriela Cristea, Mirela Boureanu Vaida sau Andreea Mantea au moderat acest tip de reality show. De altfel ele sunt și acum angrenate în proiecte similare.

Cum arată emisiunea?

Fete și băieți, însoțiți sau nu de mamele lor, vor locui într-o casă special construită pentru ei. Aceștia sunt izolați de restul lumii și nu au acces în exterior. Concurenții sunt supravegheați non-stop de către camerele de supravegheat. Aceștia sunt nevoiți să poarte microfoane cât timp se află în casa respectivă. Fiecare ediție durează aproximativ un an, intrând în competiție 41-51 de concurenți pentru a se căsători.

Citește și:

Revista Presei