Surpriză de proporții! Care este numele real al Andrei Măruță. În buletin o cheamă altfel decât știm cu toții

andra

Andra sau Andra Măruță este una dintre cele mai populare cântărețe din România. A debutat în muzică la doar 15 ani, iar acum la 33 are deja tot ce-și poate dori un om: faimă, bani, iubire, o familie frumoasă și sănătate. Puțini știu, însă că pe artista din Câmpia Turzii nu o cheamă de fapt Andra în buletin.

Alexandra Irina Mihai era numele ei, înainte de căsătoria cu Cătălin Măruță, iar acum este Alexandra Irina Măruță, mămă a doi copii frumoși, David și Eva. Artista a absolvit și studii superioare, Psihologie Muzicală în cadrul Universității Spiru Haret.

Andra are multe contracte de publicitate cu diferite companii, dar și unul care a ajutat-o să-și sporească brandul personal, cu Pro Tv. Statutul de jurată a emsiunii Românii au talent, care este lider absolut de audiență, i-a adus și mai multă notorietate, ceea ce evident a însemnat mai mulți bani.

A fost jurată și la Vocea României

Pentru un sezon, Andra a fost jurat și la Vocea României, dar a ieșit pe locul 4, ceea ce nu i-a picat deloc bine, mai ales că este o fire foarte ambițioasă. Locul său a fost luat de Horia Brenciu, reîntors de la Antena 1. Sursele Voxbiz spun că artista a fost îndepărtată pentru a face loc unui jurat care ar aduce mai multă audiență, însă pe surse cei din staff-ul ei au transmis că motivul ar fi altul.

Potrivit cancan, vedeta are concert de Ziua Națională a României, la Cluj-Napoca. În aceeași zi este programată și finala emisiunii, motiv pentru care Andra ar fi renunțat la Vocea României.  Peste 7 mii de români au plătit să o audă cântând, scrie sursa citată.

Acest contract ar fi fost semnat pentru o perioadă de doi ani, timp în care vedeta nu ar fi putut face parte din juriul emisiunii de la Pro TV. Astfel, Andra și-ar fi anunțat șefii despre plecare. Aceștia ar fi încercat să-i schimbe decizia, dar fără succes. S-ar fi vorbit chiar despre o mărire de salariu, dar cântăreața nu ar fi acceptat.

Vedeta a anunțat că va părăsi “Vocea României” încă din luna martie. Andra a mărturisit că nu se mai regăsește în emisiune.

Așadar, artista își va onora contractul cu marele retailer și va urca pe scenă. Concertele au loc cu casa închisă, lucru ce arată că biletele se vând la foc automat.

Revista Presei