Surpriză de proporții! Cine este cu adevărat noua iubită a lui George Burcea! Nimeni nu a știut că cei doi formează un cuplu

06 oct. 2020
Surpriză de proporții! Cine este cu adevărat noua iubită a lui George Burcea! Nimeni nu a știut că cei doi formează un cuplu

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-a pronunțat încă, dar după ce s-au insultat reciproc prin intermediul mass media, pare că s-au calmat și chiar și-au găsit liniștea în brațele altora. Artista s-a afișat cu Tiberiu Argint, cu care are deja o relație de câteva luni, în timp ce fostul ei soț a preferat să fie mai discret.

George Burcea a fost surprins alături de mai multe femei în ultima perioadă, dar se pare că doar una a reușit să-i fure inima. Colaborarea cu Pro Tv pentru emisiunea Ferma a fost de bun augur pentru actor. Nu numai că și-a sporit notorietatea și bugetul, dar și-a cunoscut și noua iubită.

Deși inițial cei doi au încercat să ascundă, acum lucrurile sunt destul de clare. Viviana Sposub este noua parteneră de viață a lui George Burcea. Ei au fost surprinși chiar și sărutându-se în gară la Constanța. Conform contractului cu Pro Tv, cuplul nu ar avea voie să se afișeze până la finalul emisiunii Ferma, dar se pare că atracția dintre cei doi este prea mare, așa că nu se mai ascund.

Cine este Viviana Sposub

Viviana Sposub are 23 de ani și a semnat cu Pro Tv în august 2019 pentru a deveni colega Adelei şi a lui Cove la emisiunea Vorbește Lumea. Ea a absolvit Intact Media Academy şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. Până în luna iunie 2019, aceasta a prezentat rubrica Meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1.

Viviana Sposub este pasionată de muzică, a făcut pian şi canto vreme de 12 ani şi a absolvit Liceul de Artă „Ştefan Luchian“ din Botoşani ca şef de promoţie. În liceu a cântat într-un grup muzical intitulat Cheia Sol.