Surpriză de proporții! Cine este iubitul real al Andreei Bălan! De ce îl ține ascuns de toată lumea

Andreea-Balan-si-Petrisor-Ruge-e1524557737642

Andreea Bălan a fost greu încercată în ultimii ani. La ultima operație de cezariană a fost la un pas de moarte și doar o minune a salvat-o. Când lucrurile păreau să se așeze, au început scandalurile cu soțul său, George Burcea, de care s-a despărțit între timp. După mult circ public, cei doi parteneri pare că au căzut la pace.

George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în timpul emisiunii Ferma, iar Andreea Bălan ar fi împreună cu Tiberiu Argint, fratele realizatoarei TVR, Sonia Argint. Cei doi ar forma un cuplu din vara acestui an, însă artista nu a postat nicio fotografie cu el pe rețelele de socializare, deși ea este foarte activă și prezintă foarte des aspecte din viața sa și ale celor două micuțe ale sale.

Mulți au speculat că relația cu Tiberiu Argint ar fi de fapt una falsă, de fațadă, pentru public. „Andreea este foarte orgolioasă și nu vrea să arate cât de mult a suferit din cauza lui George Burcea. A vrut să arate că a depășit momentul și că este foarte fericită într-o nouă relație, doar că lucrurile nu par chiar așa”, a spus o sursă pentru VoxBiz.

Cine este iubitul real al Andreei Bălan

Totuși Andreea Bălan a venit cu un argument puternic în emisiunea lui Dan Capatos. Ea vrea să țină aceasta relație doar pentru ea fiindcă de fiecare dată când și-a pus pe tapet sentimentele și a le-a împărtășit cu toată lumea nu a ieșit bine.

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşează. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important sa ai sustinere, un sprijin”, a răspus Andreea Bălan, când a fost întrebată de ce nu se afișează cu noul iubit.

Singurele imagini cu cei doi împreuna sunt unele paparazzi și toate poveștile legate de cei doi au provenit pe surse, parcă pe baza unui scenariu.

Revista Presei