Surpriză de proporții! Cine este noua iubită a lui Chef Scărlăteascu. Vedeta Antena 1 a dezvăluit și cât a durat cea mai lungă relație a lui

26 apr. 2021
Surpriză de proporții! Cine este noua iubită a lui Chef Scărlăteascu. Vedeta Antena 1 a dezvăluit și cât a durat cea mai lungă relație a lui
Chef Cătălin Scărlătescu. Foto: Facebook

Deși are aproape 50 de ani, Chef Cătălin Scărlătescu nu s-a căsătorit niciodată. Acesta a povestit de mai multe ori că îl sperie relațiile, dar că asta nu înseamnă că nu a avut iubite de-a lungul timpuli. De altfel, cea mai lungă poveste de dragoste a durat cinci ani. În momentul în care a simțit că ceva nu merge bine, a fugit.

„Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Cum a ajuns Cătălin Scărlătescu unul dintre cei mai renumiți chefi din România

Renumitul chef a început să lucreze ca bucătar încă de la 16 ani, iar la 20 se angajase deja pe vapor. Treptat, el a ajuns unul dintre cei mai apreciați din domeniul său, iar emisiunea Masterchef, difuzată de la Pro Tv i-a adus succesul absolut. Practic din acel moment notorietatea lui a explodat.

Acum el este jurat în cadrul show-ului culinar Chefi la Cuțite, de la Antena 1. Practic întreaga echipă de la Masterchef s-a mutat la postul concurent și a migrat și audiența.

Cine este noua iubită a lui chef Cătălin Scărlatescu

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie de mai multe ori în cadrul emisiunii. Acesta are succes la femei, iar la un moment dat s-a zvonit chiar că ar avea o relație cu Gina Pistol. Doar că nimic nu a fost adevărat. Renumitul bucătar este într-adevăr într-o relație de ceva timp, iar cea care i-a furat inima nu este o vedetă de televiziune.

Reporterii Voxbiz.ro i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți împreună, iar chef Cătălin Scărlătescu păreau foarte grijului cu iubita sa, care nu este persoană publică. Cei doi își duceau cumpărăturile în locuința lor.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!”, a ținut să precizeze Cătălin Scărlătescu, încă de anul trecut.