Surpriză de proporții! Cine este noul iubit al Iuliei Albu! Nu se mai ascund deloc: când se vor căsători

iulia-albu

Surpriză de proporții pe piața media. Iulia Albu și noul ei iubit nu se mai ascund deloc și își recunosc sentimentele unul față de celălalt în fața tuturor. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. 

Iulia Albu o duce mai bine ca niciodată și nu se mai ascunde de nimeni. Dacă până acum fosta soție a lui Mihai Albu se rezuma doar la faptul că relația în care se află o face fericită, acum, aceasta nu a mai rezistat.

Noul iubit al Iuliei Albu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar aceasta nu s-a putut abține și i-a făcut o adevărată declarație de dragoste în fața tuturor. Ea publicat pe contul personal de socializare un mesaj extrem de romantic care i-a șocat pe toi fanii.

” La multi ani, iubitul meu! M-ai invatat sa zambesc cum nu am zambit niciodata. Si sa port verde… sa nu uitam despre verde” , a fost mesajul publicat de Iulia Albu pe contul său de Instagram, alături de o fotografie cu iubitul său.

Când se căsătorește Iulia Albu

Iulia Albu a avut o viață amoroasă destul de agitată. Aceasta a fost căsătorită cu Mihai Albu, iar după despărțire ea a mărturisit că nu își mai dorește nicio relație serioasă.

Totuși, lucrurile s-au schimbat între timp, iar acum Iulia Albu trăiește una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. În ciuda sentimentelor aprinse, ea susține că nu vrea să se grăbească sau să pună presiune.

Iulia Albu a mărturisit că atunci când va fi momentul, va exista și căsnicia, însă până atunci, lucrurile vor fi lăsate să vină de la sine.

”Nu, acesta nu este un inel de logodna, dar ar putea fi! Ar putea fi! Domnita de Alba se va marita atunci cand Fat Frumos o va cere de nevasta. Domnita de Alba nu o sa spuna niciodata daca s-a casatorit.

Domnita de Alba se va marita in secret si nu va sti nimeni, decat ea si Fat Frumos!”, a spus Iulia Albu

Vezi și Anunț important de la Guvern: Urmează o nouă mărire a pensiilor. Când va intra în vigoare

Revista Presei