Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Surpriză de proporții! Cine îi ia locul lui Andrei Stoica la Exalton

“Prima veste este ca Andrei Stoica nu mai poate concura din cauza unor probleme de sanatate. El va veni sa isi ia ramas bun de la ceilalti concurenti”, a spus Cosmin Cernat în emisiunea Exalton de pe 6 martie. În ultima perioadă celebrul lupător MMA și-a încurajat colegii mai mult de pe margine. El a intrat foarte rar, doar la probele unde nu era nevoie de efort fizic.

“Lipsa vitaminelor și a mâncării se simte. Am slăbit foarte mult şi am început să resimt fiecare gram de efort pe care îl fac. M-am aşezat pur şi simplu pe bancă şi mi-a trosnit genunchiul, am rămas blocat. Nu pot să calc în el, nu pot să fac nimic. Sper să-mi revin repede”, povestea sportivul imediat după accidentare. Dar din păcate, lucrurile nu numai ca nu s-au ameliorat, dar chiar pare că s-au agravat și fără o intervenție promptă și-ar putea pune în pericol cariera de luptător. Și asta în contextul în care în toamnă îl așteaptă un meci important la categoria grea, unde el activează. Doar că acum nu prea mai este așa de grea, pentru că a slăbit rapid 10 kilograme.

Fanii deja au început să vină cu propuneri pentru Kanal D. Foarte mulți se gândesc că Andrei Stoica trebuie să fie înlocuit tot de către un luptător, iar o variantă pe care o cer este Ionuț Iftimoaie. Doar că acesta este implicat în prezent într-un proiect Antena 1, Ie Românie și este greu că va putea fi cooptat de turci pentru a li se alătura în echipa Faimoșilor.

Vezi și EXCLUSIV! Surpriză uriașă! Ce emisiune de divertisment are cea mai mare audiență în momentul de față

Advertisement

O variantă destul de dorită de echipa de producție și nu numai ar fi Bogdan Stoica, fratele mai mic al lui Andrei Stoica. Și acesta este tot un luptător celebru și are deja câteva performanțe notabile la activ. Ținând cont că Ion Oncescu a fost înlocuit de Oltin Hurezeanu, la propunerea lui, cu siguranță, dacă Bogdan va accepta, el va fi înlocuitorul lui Andrei.

Mai sunt câteva nume surprize la care se gândesc cei de la Kanal D, Cătălin Moroșanu fiind o altă variantă luată în calcul. Doar că și acesta a fost protagonist într-un proiect al Antenei 1, Asia Express, pe care însă l-a părăsit destul de timpuriu. Rămâne de văzut care dintre aceste variante va deveni realitate în cele din urmă, deși nu sunt excluse și alte surprize.

Poate te interesează și…

Secretul lui Feli! Cum a reușit de fapt să slăbească 30 de kg! Dramele neștiute din viața ei

Imagini de colecție! Laura Codruța Kovesi, în pantaloni scurți, la baschet, acum 20 de ani

Cel mai renumit medic în boli infecțioase, apel către Ministerul Sănătății: Toți românii să fie testați de urgență pentru aceste 3 boli!

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție