Surpriză de proporții! Cine o va înlocui pe Gina Pistol la Chefi la cuțite! Nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de lovitură

gina pistol

Gina Pistol este însărcinată și în doar câteva luni va da naștere unei fetițe. Vedeta este în al nouălea cer și cu toate că medicii i-au recomandat să ia o pauză de la carieră, aceasta nu a vrut să renunțe la proiectul Chefi la cuțite, unde este prezentatoare.

În acest context delicat, totuși producătorii Antena1 și-au luat o marjă de siguranță și i-au adus în prima fază un co-prezentator, care ar urma să o înlocuiască total atunci când va veni momentul, au dezvăluit surse din trustul Intact, pentru VoxBiz.ro.

Speak, cel care era la un pas să câștige Asia Express alături de iubita sa, Ștefania va fi alături de concurenții Chefi la cuțite pentru a le afla poveștile. Este posibil că după plecarea Ginei Pistol în concediu de maternitate să i se alăture și partenera sa în show-ul culinar. Momentan decizia nu a fost luată, dar producătorii ar lua în calcul această variantă, susțin aceleași surse.

Speak va fi co-prezentator

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător.

A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a spus Speak, care nu va fi doar co-prezentator Chefi la cuțite, ci se va ocupa și de un proiect online în care va prezenta imagini din culise.

“Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a adăugat Speak.

Gina Pistol beneficiază de cele mai bune condiții în această perioadă. Ei i s-a pregătit o cameră specială, unde să se poată odihni dacă obosește în timpul filmărilor.

“Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a declarat Gina Pistol.

Revista Presei