Toggle Menu
  1. Home/
  2. Externe/

Surpriză de proporții! Cine a purtat cea mai frumoasă rochie de la nunta regală

  1. Home/
  2. Externe/

Nunta regală dintre prințul Harry și actrița de origine americană, Meghan Markle a ținut astăzi prima pagină a tuturor publicațiilor. Nu doar cei doi au fost în centrul atenției, ci și toți invitații de seamă, care au fost atent radiografiați de jurnaliștii prezenți la eveniment. În special ținutele doamnelor au fost cele mai criticate.

Rochia creată de românca Maria Lucia Hohan a fost extrem de apreciată, iar jurnaliștii de la The Telegraph au ținut-o în prim plan mult timp, considerând-o cea mai reușită ținută de la nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle. A fost realizată de cea supranumită „regina rochiilor de nuntă” a fost purtată de Caroline Greenwood, soția faimosului jucător de rugby Will Greenwood.

Caroline Greenwood, soția jucătorului de rugby Will Greenwoord, a purtat o rochie de un verde aprins, cu decupaje pe brațe și cordon în talie. Creația aparține designer-ului român Maria Lucia Hohan și s-a numărat între cele mai apreciate ținute de la nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, notează The Telegraph.

Poate te interesează și…

Motiv real pentru care Ludovic Orban i-a făcut plângere penală Vioricăi Dăncilă! Planul care se pregătește

Adevărul: de ce nu a reușit România să se califice în finala Eurovision 2018! Dezvăluiri de ultimă oră

Tatăl Lidiei Buble refuză să-l cunoască pe Răzvan Simion! Motivul este uluitor

Valentin Păun/ Sursa foto: facebook