Surpriză de proporții! Iancu Sterp revine în prim plan! Va fi pe tv! Proiect nou pentru fostul războinic de la Survivor

iancu sterp1

După ce teaser-ul la melodia Șefa Banilor nu s-a bucurat de foarte mult sucees, iată că piesa are mare potențial, întrucât în numai trei ore de la lansare a strâns deja aproape 70.000 de vizualizări. Iancu Sterp revine așadar în prim plan și probabil proiectul va fi promovat intens și la TV, în special la Kanal D.

„Apare pe 1 August 😍 , “ Șefa banilor “ , unde eu împreuna cu @bogdan.mocanu.official și @dodo.dodolina am făcut o colaborare de zile mari . Urmează hitul . Speram sa va placa și vouă proiectul nostru la fel de mult cum ne place noua ❤️❤️ Am pus suflet cu toții și așteptăm cu sufletul la gura sa apăra bomba din studioul @costiofficial .
PREMIEREA 1 AUGUST 🥇”, a scris Iancu Sterp pe Instagram.

Iancu revine în forță

El are doar câteva versuri în clip, cel mai mult auzindu-se vocea cântăreței Dodo. Cu toate acestea, prezența lui aduce multa notorietatea piesei întrucât fostul războinici de la Survivor România se bucură de mare succes pe rețelele de socializare, la fel ca și fratele lui, Culiță Sterp.

Reamintim că Iancu Sterp a pierdut în urmă cu câteva luni finala Survivor România, în fața Faimoasei Elena Ionescu. Ulterior, acesta s-a despărțit și de iubita lui, Denisa, dar nu duce deloc lipsă de admiratoare. Toate vlogurile pe care le postează pe Youtube se bucură de mare succes, spre deosebire de cele ale Elenei, care pare că a intrat într-un con de umbră. Ultima ei piesă are un succes palid, comparativ cu ceea ce se aștepta.

Revista Presei