Surpriză de proporții la Pro Tv! Cine-l înlocuiește pe Florin Călinescu la Românii au Talent

Românii au Talent este cea mai de succes emisiune de divertisment din România și în cele nouă ediții de până acum, juriul s-a schimbat de mai multe ori. Formatul inițial număra trei membri: Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre. Ulterior acesta din urmă a plecat la Antena 1 și locul său a fost luat de Constantin Cotimanis și Mihaela Rădulescu.

Această formulă nu a fost una tocmai de succes și s-au căutat alte variante. Venirea lui Florin Călinescu în juriu a făcut deliciul publicului, iar emisiunea s-a bucurat de și mai multă apreciere. Când totul părea perfect pentru Românii au Talent, actorul a decis, însă că vrea să facă pasul spre politică. Astfel a renunțat la Pro Tv, iar locul lui a rămas liber.

Se pare că următoarea ediție a Românii au Talent va avea un nou juriu format din veteranii Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, revenit între timp de la Antena 1, dar și Horia Brenciu, care a avut și el contract cu trustul Intact până nu demult. Cântărețul a revenit și în juriul de la Vocea României și deja este în căutare de noi talente.

„Revenirea la «Vocea României» este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu’, a spus Horia Brenciu.

Revista Presei