Toggle Menu
  1. Home/
  2. Business/

Surpriză de proporții! Maria Constantin se mărită din nou! Cine este viitorul soț și ce cântăreață celebră îi va cununa

  1. Home/
  2. Business/

Maria Constantin uită repede. Deși se arăta de-a dreptul zdrobită de divorțul de Marcel Toader, în mai puțin de trei luni și-a revenit și a anunțat că se mărită în curând pentru a treia oară. Evenimentul va fi probabil televizat, iar ea va încasa bani frumoși din asta, așa cum se întâmplă și în cazul cealilalte foste soție a lui Marcel, Gabriela Cristea.

Blonda se va mărita de data aceasta cu un machidon simpatic, tot om cu stare, din câte se zvonește. Jurnaliștii de la CanCan dau ca sigură informația și mai mult de atât, anunță și nașa de cununie. Și ca telenovela să fie completă, este vorba despre Diana Bișinicu, o cântăreață foarte populară în lumea machdionilor, care s-a făcut pentru prima dată remarcat la emisiunea de pe Pro Tv, Alege ASIA.

Diana este chiar nașa de cununie a cuplului Marcel Toader – Gabriela Cristea, așa că povestea devina una plină de surprize. Probabil că la mijloc este vorba tot despre afaceri. Deși Maria era înainte să-l cunoască pe Marcel, doar o cântăreață anonimă, cu gusturi vestimentare îndoielnice, acum a devenit o adevărată vedetă și își negociază la sânge orice apariție. Tarifele ei au crescut de peste 10 ori, iar divorțul de Marcel nu i-a adus pierderi.

Și Gabriela Cristea a învățat să facă afaceri. Aceasta le-a spus pas celor de la Kanal D și a semnat un contract cu cei de la Antena 1. Ea a acceptat să apară regulat pe post și să cedeze drepturile de televizare a botezului micuței sale. În schimb, tot evenimentul, organiare, mâncare, muzică și toate cele, vor fi gratuit. Astfel vedeta va rămâne și cu banii de pe dar și se așteaptă la un profit de câteva zeci de mii de euro. Iată că viața bate filmul!

Poate vrei să citești și…

Ana, ultima câștigătoare a lui Smiley de la Vocea României, rupe tăcerea! Cum s-a comportat cântărețul cu ea după finalizarea concursului

Lovitură uriașă pentru Exalton! Vladimir Drăghia intră de miercuri, 4 aprilie la Ferma Vedetelor de pe Pro Tv

Reputat medic american a vindecat bolnavi în fază terminală fără medicamente! Experimentul de care vorbește o lume întreagă

Elena Zainea/ Sursa foto: evz.ro