Surpriză de proporții! Raluca Pastramă a dat concurs pentru un post unde s-au înscris mii de candidați și a luat! Ce studii are aceasta, de fapt

raluca pastrama

Raluca Pastramă este o femeie plină de surprize. Soția lui Pepe s-a profilat deja într-o femeie foarte puternică și independentă, care a demonstrat că-și poate lua viața în propriile mâini. După opt ani de căsnicia, aceasta a decis să pună punct mariajului cu fostul soț al Oanei Zăvoranu pentru că nu se mai simțea fericită.

Deși la început despărțirea părea una pașnică, acum s-a transformat într-un veritabil circ. Se pare că în cuplul Pepe – Raluca Pastramă au există numeroase certuri în ultima perioadă, care potrivit mai multor martori care au preferat să rămână anonimi, s-ar fi finalizat și cu câteva dosuri de palmă aplicate Ralucăi.

La mijloc ar fi fost gelozia lui Pepe, faptul că acesta nu mai era tolerat de familia soției tocmai pentru că nu se purta frumos cu ea, dar și alcoolul. Se pare că atunci când cântărețul bea își cam pierde mințile. De altfel, Raluca Pastramă a și cerut ordin de protecție, după ce acesta a bătut-o în public, chiar în locul unde aceasta venise cu fetițele lor.

Ce studii are Raluca Pastramă și ce profesie are

Puțini știu detalii despre Raluca Pastramă. Despre ea s-a scris doar că provine dintr-o familie foarte bogată, care a adunat milioane de euro din tranzacții imobiliare în sectorul 2 al Capitalei. Însă soția lui Pepe nu s-a mulțumit doar cu banii părinților. A vrut să aibă și o carieră solidă.

Așa că a finalizat studiile la Facultatea de Drept, iar apoi s-a înscris la un concurs de admitere în stagiatură organizat de Camera Notarilor Publici București, calitate pe care a obținut-o doi ani mai târziu, conform wowbiz.ro.

Au fost mii de canidați, dar puțini reușesc să treacă acest examen. Fiica cea mare a lui Traian Băsescu, Ioana este și ea notar public, iar sumele pe care le obțin cei intrați în această profesie sunt demne de invidiat, mai ales că politicienii le-au făcut legi care să-i favorizeze. Multe fiice și soții de deputați, miniștri, primari sau senatori sunt astăzi notari, așa că profesia este una de lux astăzi.

Citește și:

Revista Presei