Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Surpriză de proporții! Unde au lucrat părinții iubitei lui Liviu Dragnea

  1. Home/
  2. Politică/

Irina Tănase este noua vedetă în PSD și asta datorită iubitului său care conduce cu mână de fier partidul. Deși are doar 25 de ani, aceasta a reușit să-i capteze total atenția lui Liviu Dragnea, care a vorbit la un moment dat chiar și de o potențială nuntă cu noua lui parteneră de viață. Cert este că, liderul social democraților se afișează peste tot cu ea și nu se mai ascunde ca în trecut.

În trecut, Irina a lucrat la Asesoft, la firma lui Sebastian Ghiță, iar din 2013 a fost angajată consilier la Ministerul Dezvoltării Regionale chiar de Liviu Dragnea, care era ministru la acea vreme. Acum pare că a renunțat la carieră și își clădește mai degrabă un profil de primă doamnă. “Irina este o tânără care cred că este de viitor în sensul în care mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare“, declara Gabriela Firea la congresul PSD.

Părinții Irinei Tănase au lucrat și ei tot la stat până în anul 2016, când s-au pensionat. Potrivit informațiilor Realitatea TV, mama era asistentă medicală la Penitenciarul Rahova, iar tatăl electrician în același loc. Potrivit ultimei declaraţii de avere, cei doar ar avea doar un apartament în Bucureşti şi un autoturism Dacia Logan.

Fiica Irina este însă mult mai norocoasă. Pe lângă vacanțe de lux, ea conduce și o mașină foarte scumpă. Conform declaraţiei de avere, Liviu Dragnea are două autoturisme: o Skoda Superb din 2006 şi un BMW X5 din 2009 pe care l-a obţinut dintr-o donaţie. Autoturismul BMW X5 primit de președintele PSD de la familie a ajuns la Irina Alexandra Tănase, potrivit RomâniaTV.

Poate te interesează și…

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

Acuzații grave din partea lui Rareș Bogdan! Pe cine amenință Liviu Dragnea cu familia

Elena Zainea/ Sursa foto: stirilekanald.ro