Surpriză imensă! Cine ar fi noua iubită a lui Cătălin Botezatu? Bianca Drăgușanu înlocuită de o altă blondă superbă (EXCLUSIV)

31 iul. 2021
Surpriză imensă! Cine ar fi noua iubită a lui Cătălin Botezatu? Bianca Drăgușanu înlocuită de o altă blondă superbă (EXCLUSIV)
Cătălin Botezatu

Bianca Drăgușanu, diva care are în conturi milioane de euro, nu ar fi existat astăzi fără Cătălin Botezatu. Designerul este cel care i-a deschis ușa showbiz-ului și a transformat-o într-un nume sonor pe piața media. Blonda lui Bote este astăzi una dintre cele mai controversate vedete din România.

Bianca Drăgușanu a vorbit tot timpul în termeni laudativi de cel care a ajutat-o să devină ce este astăzi și nici el nu a criticat-o niciodată cu adevărat. Mai mult, cei doi și-au făcut mereu declarații de dragoste și au spus chiar că s-ar fi căsătorit unul cu celălalt. Totuși povestea dintre ei la acest moment este colorată în marketing.

Cine este blonda cu care Bote își petrece foarte mult timp în ultima vreme

Potrivit surselor VoxBiz.ro, Cătălin Botezatu ar fi pus ochii pe o altă blondă, care ar putea deveni în timp un nume important în showbiz. Acesta își petrece mult timp la Cluj, iar acolo se întâlnește foarte des cu un modelul internațional, Vivien Carla.

Vivien Carla

Blondina nu este foarte cunoscută în showbiz, dar în mod cert dacă Bote va dori să o facă celebră, o va face într-un timp record. Momentan își ține ascunsă această nouă pasiune și preferă să rămână misterios.

De ce s-a retras Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil! Celebrities

Recent, Cătălin Botezatu a anunțat că se retrage din juriul Bravo, ai stil! Celebrities, iar potrivit voceabanilor.ro motivul ar fi tensiunile din echipă. Mai exact acesta a intrat de mai multe ori în conflict cu Raluca Bădulescu și Maurice Budeanu, colegii alături de care evalua concurentele.

Designerul va rămâne, însă la Kanal D, având o remunerație similară, de aproximativ 10.000 de euro pentru o lună de filmări, dar va avea propria rubrică la Teo Show. Va vorbi despre Fashion și Travel, adică cele două subiecte pe care le adoră.

Încă nu se știe cine îi va lua locul la masa juriului Bravo, ai stil!, însă un nume care ar putea acoperi golul lăsat de el ar fi Dana Budeanu, care este însă foarte greu de contractat.