Surpriză în Pro TV! O fostă vedetă a postului a născut un băieţel de nota 10. Nimeni nu a știut

29 mart. 2020
Surpriză în Pro TV! O fostă vedetă a postului a născut un băieţel de nota 10. Nimeni nu a știut

Surpriză mare în showbiz-ul românesc, după ce o fostă vedetă Pro TV extrem de cunoscută a născut un băieţel sănătos. Vestea a fost dată recent chiar de ea, în cadrul unui lung mesaj pe Facebook. Conform doctorilor, nou-născutul a avut nota 10 la naştere şi va purta numele de Radu Teodor.

Tily Niculae a născut!

Tily Niculae, fosta vedetă din serialul „La bloc”, difuzat de Pro TV, a adus recent pe lume un băiețel de nota 10! Cunoscuta vedetă a trimis o serie de cuvinte pe contul personal de Facebook, postând de asemenea o fotografie cu noul membru al familiei.

“L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil. De ziua soțului i-am facut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie, iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificație. Cel mai nou membru al familiei, Radu – Teodor al cărui nume simbolizează ‘Bucurie’ – ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a născut sanatos și voios. 3620 kg, 52 cm. Familia plânge întruna!”, a început mesajul Tily Niculae.

Actrița a ținut să mulțumească familiei și apropiaților

“Familia plânge întruna de fericire când facem video call-uri, dar știm cu toții că este doar un moment din viețile noaste când stăm despărțiți! În realitate suntem mai uniți și recunoscători, fiindcă ne avem unii pe ceilalți. Sofia este surioara pe care orice frățior și-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetița cu ochi albaștri care l-a dorit, pupat într-una atunci când era în burtică și i-a spus neîncetat: Te iubesc! Este acasă și plânge de emoții și neputință că nu îl poate ține în brațe. Dar, în curând:) ne vom drăgăli cu toții”, a spus aceasta pe Facebook.

Nu a întâmpinat probleme la naştere

Tily a povestit că nu a întâmpinat probleme la naștere și că este la fel de sănătoasă ca și bebeluşul ei. “Nașterea a decurs bine, mulțumită doamnei doctor și echipei. Au fost răbdători și extrem de atenți într-un moment atât de delicat pentru orice mamă. Eu mă simt bine… așa cum mă știți. În asemenea moment orice simptom dispare! Pufoșenia noastră este înconjurată de lumină și iubire. Este soarele și luna, dragoste din iubirea mea și a lui Popescu. Sunt copleșită, fericită și recunoscătoare! Avem doi copii❤️??! Mulțumesc, Doamne!”, a conchis Tily Niculae mesajul.