Surpriză majoră: LIDL îi sprijină pe credincioșii români. Ce veți găsi pe rafturile retailerului german?

31 iul. 2020
Surpriză majoră: LIDL îi sprijină pe credincioșii români. Ce veți găsi pe rafturile retailerului german?

Retailerul german LIDL pregătește o surpriză majoră credincioșilor din România, surpriză care se va regăsi pe rafturile tuturor magazinelor Lidl din țară.

Începând de vineri, 31 iulie, a început postul Adormirii Maicii Domnului. Al treilea mare post al anului va dura două săptămâni.

Drept urmare, LIDL a anunțat joi că, că începând de săptămâna viitoare, va aproviziona rafturile magazinelor din țară cu produse de post.

De asemenea, retailerul german anunță că lanțul de supermarketuri va lansa o serie de oferte promoționale în catalogul său care poate fi consultat atât fizic, în magazine, precum și online.

Un alt anunț al LIDL din ultimele zile face referire la montarea dispozitivelor de tip wi-fi în toate magazinele din țară, care vor permite conectarea gratuită la internet pentru toți clienții retailerului german.

Mai mult decât atât, LIDL a anunțat și implementarea unei măsuri menite să ajute mediul înconjurător:

„Am introdus în toate magazinele Lidl săculeții reutilizabili pentru fructe și legume, în speranța că acest lucru va încuraja clienții să nu mai folosească pungile de unică folosință și înțelegând că, atât comportamentul nostru, ca retailer, cât și al lor, al clienților, vor avea un impact real de reducere a producției și consumului de plastic.

În plus, pentru fiecare pungă de unică folosință pe care clienții aleg să nu o folosească, Lidl va dona 0,10 lei unui program care implementează măsuri de curățare a Dunării de plastic” a precizat Cristina Hanganu, Director de Comunicare și CSR Lidl România.