Surpriză mare în showbiz! Cine este iubitul misterios al INNEI? Aceasta a spus DA la cererea lui în căsătorie

inna

INNA este cea mai celebră artistă din România, recunoscută pe plan internațional. Aceasta a cunoscut succesul cu super hit-ul HOT și s-a concentrat foarte mult pe carieră. Despre viața ei sentimentală se știu puține și nici ea nu a dorit să comenteze pe acest subiect.

Tabloidele au scris că a avut o relație îndelungată cu actualul ei partener de business la Global Records, Lucian Ștefan, care a fost și managerul ei încă de la debut. Ea a mai fost văzută și împreună cu celebrul fotograf spaniol John Perez, dar nu s-au aflat prea multe despre poveste lor de iubire.

Invitată la o dezbatere pe Youtube de Selly, INNA a făcut o dezvăluire surprinzătoare: că a avut o relație lungă și că a fost la un pas de căsătorie, dar că într-un final amândoi s-au răzgândit. Nu se știe la cine s-a referit artista, dar este foarte posibil să fie vorba despre Lucian Ștefan. Acum aceste este într-o altă relație.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi”, a povestit INNA pe canalul de YouTube al lui Selly.

Ce spunea INNA despre Lucian Ștefan

Într-un interviu exclusiv pentru Capital, INNA a spus și ce sentimente nutrește pentru partenerul său de business.

“Mi-a demonstrat de un milion de ori că are dreptate atunci când își susține punctul de vedere cu orice are legătură cu viața noastră profesională. Este cel mai pasionat om pe care-l cunosc, este cel mai inspirat, cel mai profesionist, cel mai calculat, cel mai gânditor, și mă face de fiecare dată să-mi schimb o părere negativă într-una pozitivă. Este singurul care reușește asta. L-aș alege președinte”, a spus INNA, cel alături de care a fondat Global Records, casa de discuri care astăzi în portofoliu mulți dintre cei mai în vogă artiști ai momentului.

“El era geniu la matematică, nu trebuia să mai meargă la școală. Era genul de copil care știa dinainte ceea ce urma să i se predea”, a conchis artista.

Revista Presei