Surpriză maximă! Ce joburi aveau părinții lui Klaus Iohannis când acesta era mic

iohannis

Klaus Iohannis se pregătește pentru cel de-al doilea mandat al său și cu toate că lupta părea câștigată după primul tur, lucrurile au început să se complice în ultimele zile. Se pare că principala problemă ar fi prezența la vot, care dacă va fi una mică o va avantaja pe adversara sa, Viorica Dăncilă. Cu toate acestea, reprezentantul PNL este în continuare favorit în sondaje.

Chiar dacă în această campanie nu am aflat mai nimic din proiectele și viața celor doi prezidențiabili, cartea președintelui Klaus Iohannis, „Pas cu pas”, prezintă o serie de amănunte interesante din viața sa. Cum ar fi cele referitoare la familia lui.

„Aveau meserii simple: mama, soră medicală, tata, tehnician la o firmă din Sibiu. Sora mea a plecat imediat după Revoluţie. Părinţii mei au plecat prin 92-93; pe atunci deja nu mai locuiam împreună, eu eram căsătorit din 1988, iar ei erau deja pensionari. Dacă ar fi decis să plece mai devreme, probabil că aş fi resimţit mult mai puternic despărţirea de ei, dar în acel moment am acceptat firesc decizia lor şi mi‑am continuat propriile planuri”, a scris președintele în cartea sa.

Cum se scrie corect numele președintelui

Klaus Iohannis a declarat acum mai mult timp, în cadrul unui interviu, că familia sa este atestată în Cisnădie din secolul al XVI-lea. El a povestit și că atunci când tată său l-a înregistrat ca nou-născut, funcționarul de la primărie a refuzat să îi scrie numele cu ”J”, așa cum a fost scris în familia sa de mai bine de cinci sute de ani.

Cât despre mama sa, ea este descendenta unei familii din localitatea Bradu, de lângă Sibiu, unde Klaus Iohannis și-a petrecut vacanțele copilăriei, la bunici, cu care mergea la fân și la restul activităților agricole, notează și playtech.ro.

Revista Presei