Surpriza pregătită de Dacia! Lansează un nou model de mașină. Cum arată, ce îmbunătățiri are și de când va putea fi cumpărat

Dacia-Sandero-II-1

Chiar dacă pandemia a pus la pământ industria auto, iar sute de muncitori au fost trimiși în șomaj tehnic, Dacia nu renunță la obiectivele planificate. În 2021 se pregătesc să lanseze un nou Logan, care ar putea fi și hibrid.

Cea de-a treia generaţie de Logan va avea multiple îmbunătăţiri. Autoturismul va căpăta va fi puţin mai lungă şi mai largă decât cea care exostă acum, având la bază noua platformă CMF-B Low Spec, derivată din cea a Renault Clio V, transmite Largus.fr.

De asemenea, la bord, va arăta ca și Dacia Sandero. La nivelul consolei va fi aşezat un ecran tactil mai mare şi mai accesibil pentru şofer.

Ar putea exista și un hibrid în premieră

Varianta hibrid, care se dorește a fi lansată, este evident un nou Logan, dar care va avea inclus mai multe elemente tehnice ale noului Clio. Este posibil ca noua mașină să beneficieze chiar de sistemul E-Tech, bazat pe două motoare electrice alimentate de o baterie care oferă o capacitate de 1,2 kWh. Însă, acest motor nu va ajunge sub capota maşinii înainte de 2023 (pentru standardele de emisii Euro 7).

Revista Presei