Surpriză totală: Ce a făcut Dăncilă de Revelion! A fost dată de gol printr-o postare pe Facebook

dancila-viorica

Deși pare că s-a retras din viața publică după ce a pierdut funcția de premier, Viorica Dăncilă mai apare din când în peisaj, momente în care este dată de gol prin diverse postări pe Facebook. 

Astfel, Un consilier local din Brașov a publicat pe Facebook fotografii de la o petrecere de Revelion la care a participat și fosta șefă a PSD, Viorica Dăncilă, și soțul acesteia.

Gabriela Urse a publicat imagini de la Revelionul organizat la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

„La mulți ani cu sănătate ! Să avem parte de toate , fapte bune, minunate, AN cu spor si gând frumos, să ne fie de folos! Iubirea este cea care ne schimbă!”, a scris Gabriela Urse.

Potrivit paginii de Facebook a centrului de evenimente, cei care au făcut Revelionul în localul din Brașov au avut parte de concerte Vunk, Lidia Buble și Anca Pârlea Band.

Apariție la supermarket 

Ultima dată, Viorica Dăncilă a fost surprinsă în ziua de 1 decembrie în timp ce își făcea cumpărăturile la un supermarket Carrefour din Ploiești Shopping City.

Dăncilă a venit să-și viziteze tatăl, de Sărbători, care locuiește într-un cartier din Ploiești.

Fotografia postată pe Facebook a strâns zeci de reacții, iar printre comentarii s-au regăsit și aprecieri precum „Până la urmă e și ea un om ca toți oamenii”, sau „Oare Iohannis își face cumpărăturile singur?”.

Fostul președinte al PSD a acceptat să se forografieze cu diverse persoane aflate întâmplător în supermarket și care au vrut să se aibă amintiri cu fostul premier.

Citește și:

Revista Presei