Surpriză totală! Ce studii are de fapt celebra Sandra Stoicescu și care a fost primul său job. Puțini știu adevărul

08 mai 2020
Surpriză totală! Ce studii are de fapt celebra Sandra Stoicescu și care a fost primul său job. Puțini știu adevărul

Sandra Stoicescu este una dintre cele mai iubite vedete ale trustului Intact. La 44 de ani, aceasta arată superb și se poate declara o femeie împlinită. După ce mulți ani a moderat talk show-uri politice, aceasta a trecut la pupitrul Observatorului, unde se bucură de mare succes.

Ea a înlocuit-o pe Andreea Berecleanu, care a decis să se ocope de alte proiecte. Puțini știu că Sandra Stoicescu nu este absolventă de Jurnalism, așa cum toată lumea s-ar aștepta. Ea a absolvit Liceul de Artă „Nicolae Tonitza”, secția scenografie (1990-1994), apoi a Școala BBC de Televiziune (1995-1996), Cursuri Centrul pentru jurnalism Independent (1994-1996)
Facultatea de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret București (1995-2000) și Curs pregătire Jurnalism, Politică Externă și Diplomație organizat de MAE (1996).

Facultatea de Psihologie în anul 2003 și întreaga sa carieră se leagă de trustul Intact, fondat de profesorul Dan Voiculescu.

Încă din anul 1995, ea a ocupat poziții în cadrul Antenelor, de editor-prezentator și se ocupă și de Fundația Mereu Aproape. Din anul 2005, ea se ocupă și de consultanță în domeniul brandingului personal. În trecut a beneficiat și de o bursă de jurnalism Freedom House și un stagiu de pregătire la CNN.

Cum a slăbit Sandra Stoicescu

Din anul 2012 ea este căsătorită cu Sergiu Constantinescu, și el om de bază în trustul Intact. Anul trecut, ea a dat naștere și unei fetițe superbe. La trei luni a revenit la serviciu, afișând o siluetă demnă de invidiat.

„Am slăbit 10 kg la ieșirea din maternitate, dar mai am până să îmi revin complet. Fiind cezariană, mișcare intensă pot face doar după 6 săptămâni, dar masaj/drenaj limfatic fac aproape zilnic. Alăptez, așa că nu pot să țin încă un regim mai drastic, dar mănânc echilibrat, sănătos, produse naturale și bio. Retenția de apă e principalul meu inamic, dar ies învingătoare cu siguranță. În curând am să încep să merg la înot și să fac un program de gimnastică în apă, este foarte eficient”, spunea Sandra Stoicesu înainte să revină la tv.