Surpriză totală! Cine câștigă Survivor România! Publicul a decis. Val de acuzații la adresa Kanal D

survivor romania
Concurenții din prima ediție a Survivor România

Mai sunt doar câteva ore până la finala Survivor România, care va avea loc live, dar publicul pare că a decis deja. Cel puțin pe rețelele de socializare se dau lupte aprige, din care învingător la puncte, pare a fi Iancu Sterp, iar cea mai mare rivală a lui este faimoasa Elena Ionescu.

Sunt, însă mulți fani care acuză Kanal D de blat și spun că producătorii sunt cei care au decis deja câștigătorul, care s-ar cunoaște deja. Deși Emanuel s-a bucurat și de susținere din partea foștilor colegi și chiar a unei vedete Kanal D, Cristina Șișcanu, care a fost și ea concurentă la Survivor România, șansele lui par a fi totuși mici.

Ce șanse are Emanuel

Lola pare complet scoasă din calcule și probabil va termina pe locul 4. Emanuel are șansa lui și răstunări de PR s-ar putea întâmpla pe ultima sută de metri, în contextul valului de acuzații la adresa Kanal D și acesta s-ar putea trezi cu trofeul în brațe, însă balanța înclină momentan către Iancu.

Și Elena Ionescu ar putea produce surpriza. Ea a fost promovată intens pe toate site-urile de știri, iar impactul a fost unul demn de luat în seamă. Pe grupurile Faimoșilor este dată ca și câștigătoare, dar acest lucru se întâmplă și în cazul lui Iancu Sterp pe grupul Războinicilor.

În seara aceasta pe Kanal D, live, vom afla cine pleacă acasă cu cei 250.000 de lei.

Update: Elena a castigat Survivor Romania.

Citește și:

Revista Presei