Surpriză totală! Cum arată și cu ce se ocupă cele 3 surori ale lui Mihai Gâdea

21 apr. 2020
Surpriză totală! Cum arată și cu ce se ocupă cele 3 surori ale lui Mihai Gâdea

Puțini sunt cei care știu că realizatorul TV de la Antena 3, Mihai Gâdea, trăiește în aceste momente o adevărată dramă, după ce cele trei surori ale sale, stabilite în afara României, se află în zone grav afectate de pandemia coronavirus. Detalii neștiute din viața cunoscutei vedete TV.

Cum arată și cu ce se ocupă cele 3 surori ale lui Mihai Gâdea

Cele trei surori ale jurnalistului Mihai Gâdea se află în prezent în țări grav afectate de pandemia coronavirus, SUA și Spania. Lucruri inedite din viața realizatorul TV au fost descoperite recent.

Cu ce se ocupă surorile lui Gâdea

Realizatorul Sinteza Zilei de la Antena 3 are trei surori, toate stabilite în străinătate. Emi și Dana locuiesc de ani buni în Spania, acolo unde au o casă și părinții vedetei tv, Titi și Rodica, scrie wowbiz.ro. Puțini știu că tatăl lui Mihai Gâdea este un pastor adventist foarte apreciat de comunitatea românească de lângă Madrid.

De asemenea, Emi, sora cea mică a jurnalistului, lucrează la o bancă în Madrid, iar Dana este măritată și se ocupă de creșterea celor doi copii, o fată și un băiat.

Nu în ultimul rând, sora cea mare a familiei, Alina, este măritată cu un cetățean român și stabilită alături de acesta în Statele Unite. Se pare că în prezent lucrează pe un post de secretară la o universitate din statul american Michigan.