Surpriză totală! Denise Rifai revine! Cu ce televiziune ar fi semnat (SURSE)

denise-rifai

După demisia lui Denise Rifai de la Realitatea Plus au urmat multe alte plecări care au zdruncinat din temelii postul de televiziune. Aceasta și-a luat rămas bun de la fani pe facebook și a promis că va reveni cu detalii de locul unde va merge la momentul potrivit.

Mai multe surse din piața media au dezvăluit pentru VoxBiz că aceasta ar fi negociat cu B1 Tv și că ar fi semnat cu aceștia. Informația pare una de luat în seamnă în contextul în care Sorina Matei și Andrei Bădin au rămas fără emisiuni și s-au trezit subit cu contractele reziliate.

Ia priviti Exemplu mai jos. Ca tot vorbeam de politicieni IPOCRITI care duios ureaza presei “libere”, a scris Denise Rifai pe facebook dând share la postarea Sorinei Matei în care anunța demiterea ei. Vezi postarea AICI.

Ce a transmis Denise Rifai după ce a aflat că a fost înlocuită de Mădălina Dobrovolschi

Fostul purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi a fost cea care a înlocuit-o pe Denise Rifai, ceea ce a enervat-o la culme pe aceasta.

„Am fost pana la Realitatea, deh, moment greu , dar necesar …

Trebuia sa mi recuperez din vasta garderoba. Rochii, pantofi, bijuterii, make up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, dupa 10 ani de activitate, zi de zi.

Siiiiii! Surpriza! Ca, asa e in viata! M am intalnit cu Madalina Dobrovolschi, deci cu cea care si-a propus sa intre in casele dumneavoastra cu Emisiunea Mea, cu Denumirea Aleasa de mine, cu Decorul Meu, in Platoul Meu si chiar si cu unii dintre Invitatii mei. Nu zic nimic, judecati dvs!

Si, ca sa va inchei naratiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat O seara buna!

Profit de ocazie, asadar, si ii intorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicatie muzicala, ca urare de Casa “noua”! Ma rog, cat de “noua” poate sa fie Casa construita de Mine si de Echipa mea. Melodia o stiti cu totii! O canta Smiley!

“In patul meu, pe muzica mea…”, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

Vezi și Umilința supremă pentru Denise Rifai! A fost socata TOTAL

Revista Presei