Surpriză totală! Juratul de la Vocea României care a decis să plece la Antena 1! Emisiunea celebră în care va fi implicat

vocea romaniei

S-a impus pe piață ca producător muzical și cântăreț, dar prezența lui în juriul de la Vocea României i-a adus și mai multă notorietate. Deși în ultimii ani, Marius Moga a avut contracte cu Pro Tv, ei bine iată că acum a venit rândul să treacă la Antena 1, unde va bifa prezența în cel mai de succes proiect al postului, emisiunea culinară, „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol este cea care a făcut marele anunț „Urmează un sezon grandios şi m-am gândit să vă lovesc sub centură cu o temă-capcană! O echipă destul de cunoscută, care are foarte multe premii, echipa lui Marius Moga!”, a spus iubita lui Smiley.

Cea care a fost adevărata vedetă a show-ului a fost, însă soția lui Marius Moga, care a avut o apariție specială. Îmbrăcată cu o rochie de culoare verde, cu un decolteu adânc, Bianca Lăpuşte a fost relaxată și foarte zâmbitoare în platoul emisiunii. Așteptările soților Moga sunt foarte mari, ceea ce va face deliciul publicului.

Primul battle

Tocmai de aceea, presiunea primului battle, care a avut loc pe 11 noiembrie, și-a spus cuvântul, în contextul în care chefii nu au foarte multe indicii pentru echipe. „Nu-i cunosc foarte bine, însã pe noi ne interesează foarte tare câte femei şi câţi bãrbaţi sunt! În felul ăsta pot sã îmi aleg o farfurie care sã meargă punct ochit, punct lovit!’, a spus chef Dumitrescu, în vreme ce chef Bontea a completat: „Nu ştiu ce le place, dar cred că ce gătim noi astăzi este pe placul tuturor! Dacă voi câştiga proba, echipa va prinde încredere în mine!’. Chef Scărlătescu a avut însă o altă dilemă: „Sper să nu înceapă prima bătălie cu colegii mei, la propriu!’.

Cei 21 de ucenici ai chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au fost luați prin surprindere, însă asta i-a făcut pe telespectatori să urmărească în număr mare ediția de luni.

Revista Presei