Surpriză totală! Liliana Ștefan, prima declarație pentru Dan Bittman! Cum arată și cu ce se ocupă femeia cu care artistul are trei băieți

06 ian. 2021
Surpriză totală! Liliana Ștefan, prima declarație pentru Dan Bittman! Cum arată și cu ce se ocupă femeia cu care artistul are trei băieți
Dan Bittman a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din România, alături de trupa sa Holograf

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au cunoscut în anul 1991 și au rămas împreună de atunci și până în urmă cu aproximativ un an, când artistul a plecat de acasă. S-a spus atunci că pentru tânăra de 24 de ani, Monica Odagiu, însă zvonurile nu au fost confirmate de cei doi.

Liliana Ștefan este o prezență discretă, dar foarte cunoscută în industria muzicală. Aceasta este creatoarea proiectului Cutiuța Muzicală și de-a lungul timpului a colaborat cu artiști importanți de la noi, fiind o textieră foarte apreciată. În anul 2018 a făcut parte chiar și din juriul Eurovision.

Liliana Ștefan, declarație de dragoste pentru Dan Bittman

Loredana, Mălina Olinescu, Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Angela Similea, ProConsul, ASIA, Natalia Barbu, Distinto sunt doar câteva nume cu care Liliana Ștefan a lucrat în trecut.

Dan Bittman, împreună cu partenera sa de-o viață, Liliana Ștefan

Deși aceasta a ales de fiecare dată să vorbească foarte puțin cu presa despre relația cu Dan Bittman, ea l-a iubit foarte mult și în urmă cu câțiva ani i-a făcut o declarație neașteptată, o declarație de dragoste chiar pe site-ul Cutiuța Muzicală, proiectul ei de suflet: „Ceea ce am construit împreună este cel mai preţios lucru din viaţa mea. Dan Bittman este Alfa şi Omega pentru mine personal„, a scris aceasta.

Dan Bittman a plecat de acasă și i-a lăsat tot Lilianei

„Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, a spus și Dan Bittman chiar la sfârșitul lunii decembrie din anul 2020, la Kanal D, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Vezi și Dan Bittman a rămas sărac lipit! Cui a fost OBLIGAT să-și doneze toată averea. Acum stă cu chirie. Dezvăluiri uluitoare despre artist