Șurpriză totală! Pleacă Andi Moisescu de la Pro Tv? Ce decizie a luat juratul de la Românii au Talent

14 iun. 2020
Șurpriză totală! Pleacă Andi Moisescu de la Pro Tv? Ce decizie a luat juratul de la Românii au Talent

Andi Moisescu este una dintre cele mai iubite vedete ale Pro Tv și are contracte cu postul de televiziune de mulți ani. Doar că pandemia i-a cam dat planurile peste cap, așa că până când va începe filmările pentru proiectele sale tv, acesta a pus la punct altele în online.

Mai exact unul pe canalul său pe youtube, alături de Mugur Mihăiescu. „Doar testam unghiul de filmare. Scuze de deranj. #comingsoon #mugurmihaescu #youtubechannel”, a fost mesajul din descrierea fotografiei postate de Andi Moisescu pe Instagram.

Ce a transmis Andi Moisescu

Vedeta a avut o pauză meritată din cauza pandemiei de coronavirus, timp în care nu i-a ținut pe cei care-l iubesc fără conținut, așa că s-a apucat în forță de filmulețe pentru canalul său de YouTube. Acesta analiza în trecut diverse reclame proaste sau bune, acum a trecut la pasul următor, la ceva mai amplu, conform playtech.ro.

. „Uite cum ne-a prins și pe mine, și pe voi youtube-ul”, spune Andi Moisescu. ”Dacă tot suntem împreună în vacanță, atunci să ne distrăm”, mai adaugă sursa citată. Noul personaj invitat în seria sa este nimeni altul decât Mugur Mihăescu.„