Surpriză totală! Vedeta care este la un pas să semneze cu Antena 1! Echipa neașteptată care ar urma să participe de la Asia Express

asia express

Ultima ediție a reality show-ului fenomen Asia Express, câștigat de echipa Răzvan Fodor și Sorin Bontea, a depășit toate recordurile de audiență și a fost cel mai mare succes din ultima perioadă pentru Antena 1. Deși finala a fost difuzată de curând, pregătirea următoarei ediții este deja în plină desfășurare.

Deja au început negocierile cu viitoarele echipe, iar una dintre acesta ar fi Cătălin Bordea și soția lui. Anunțul a fost făcut chiar de Dan Capatos. O alta ar fi formată din actorii Cristina Ciobanasu și Vlad Gherman, conform playtech.ro. Cei doi s-ar afla în discuții avansate cu producatorii Asia Express.

Cu cine crede Selly că ar putea câștiga Asia Express

Într-un vlog cu Gina Pistol, și Selly, vloggerul din Romania cu cel mai mare număr de abonați Youtube din România și liderul 5GANG, a transmis că nu ar refuza să intre în competiția Asia Express și că deja are în minte 3 variante de coechipieri, dar că dacă și-ar dori să câștige ar participa alături de tatăl său.

„Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. Noi lucrăm. Și anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon începe să se lucreze la următorul sezon. Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate”, a spus și Mona Segall, Producătorul General al emisiunii Asia Express.

Revista Presei