Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Surpriză uriașă! Cine este cel mai bun Războinic de la Exalton, conform punctajelor obținute

  1. Home/
  2. Entertainment/

Exalton continuă să fie cea mai urmărită emisiune din România în zilele în care este difuzată. În mod constant, peste 2 milioane de telespectatori urmăresc fiecare ediție a show-ului cu care Kanal D a dat lovitura. Războinicii și Faimoșii se duelează pentru mâncare, casă sau alte premii, dar în ultima perioadă mai mult Faimoșii câștigă.

ReclamaDin acest motiv, Războinicii sunt periodic supuși presiunii eliminărilor. Ultimul plecat a fost Lupu, care a pierdut lupta cu Alina și Roxana. Cel mai bun jucător a fost în schimb Ștefan, care a reușit să câștige foarte multe puncte și să arate că este un concurent redutabil. Tanarul este la baza un sportiv polivalent, campion national de skanderberg, dar si maratonist si inotator. Stefan si-a dovedit abilitatile de mare sportiv inca din primele zile ale competitiei Exatlon si a luptat cu indarjire sa aduca puncte echipei sale.
Razboinicul are 16 jocuri jucate, mai multe decat Draghia, recordman-ul Faimosilor, care a jucat in 15 dueluri, saptamana trecuta.

Vezi și Cu ce se ocupă și cum arată Gheorghiță, primul soț al Andreei Marin

ReclamaRăzboinica Anca vrea la Faimoși

Cea mai controversată concurentă din competiție rămâne Anca Mihăilescu, cea care a reușit să se certe cu toată lumea. Scandalul înseamnă însă audiență și interes sporit al telespectatorilor, astfel că fosta Războinică este invitată aproape zilnic la emisiunea WowBiz, moderată de Andreea Mantea și Victor Slav. Aceasta vine de fiecare dată cu declarații spumoase și acide, care fac deliciul publicului. Miercuri seară, ea a dezvăluit că speră ca foștii colegi să piardă toate concursurile și că ea a devenit fan Faimoșii. Mai mult decât atât, a făcut o solicitare către echipa de producție să fie reprimită în Exalton, însă în echipa Faimoșilor de data aceasta.

Anca a spus că abia așteaptă să le învingă în competiții pe fostele colege, Alina și Roxana, despre care a vorbit de fiecare dată extrem de urât. Deși nu a primit răspuns, producătorii iau în calcul revenirea ei în Republica Dominicană, mai ales că Anca Surdu se simte din ce în ce mai rău și nu mai concurează de ceva timp. Mai mult decât atât, aceasta aduce audiență și un plus de sare și piper în Exalton, așa că este destul de posibil ca războinica cea mai controversată să devină în curând o faimoasă care să facă ordine și în casa foștilor rivali.

 

Loading...

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook