Surpriză uriașă! Cine este Faimosul care a adus cele mai multe puncte echipei la Survivor România

14 apr. 2020
Surpriză uriașă! Cine este Faimosul care a adus cele mai multe puncte echipei la Survivor România

Survivor România este una dintre puținele emisiuni care continuă să se filmeze, chiar dacă și Republica Dominicană a impus restricții. Granițele sunt închise, dar concurenții îți desfășoară activitățile în siguranță, în junglă, în timp ce echipa de producție nu iese în afara resortului decât pentru filmări.

Sâmbătă seara a avut loc petrecerea de unificare a celor două echipe, iar lupta se anunță a fi acum și mai crâncenă, mai ales că regulile s-au schimbat, iar publicul are acum un rol și mai mare. Fiecare își poate vota favoritul pentru a-l menține în concurs, dar jocurile pentru imunitate rămân în continuare importante.

Cel mai bun Faimos

În momentan de față clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor Romania este condus de Andrei Ciobanu, urmat de iubita sa Karina și Lola, ca procentaje de reușită, victorii – înfrângeri, conform survivorstatistics.

Cel mai bun Faimos nu este Cezar, așa cum ar crede mulți, ci fotbalistul Mihai Onicaș, care a jucat și cele mai multe meciuri, 99. Acesta se află pe locul 5 în clasamentul general cu 55 de victorii. El este urmat de Emy, ca procente, cu 16 victorii din 31 de meciuri și de Cezar cu 48 de victorii din 95 de meciuri.

Asiana ocupă ultimul loc cu 37 victorii din 99 meciuri. Rezultatele sunt adunate până în săptămâna 12 de concurs.