Surpriză uriașă! Cine este noul iubit al Elenei Ionescu. Câștigătoarea de la Survivor România nu se mai ascunde

01 iul. 2020
Surpriză uriașă! Cine este noul iubit al Elenei Ionescu. Câștigătoarea de la Survivor România nu se mai ascunde

Cântăreața Elena Ionescu a produs marea surpriză și a câștigat reality show-ul Survivor România. În finală au mai fost prezenți trei războinici: Iancu Sterp, cotat cu cele mai mari șanse, Emanuel Neagu și Lola Crudu. Dar fanii au votat o faimoasă și nu orice faimoasă, ci pe cea mai controversată.

Elena Ionescu a fost permanent ținta colegilor de echipă și a fost trimisă în opt dueluri pentru eliminare, dar cei de acasă au salvat-o mereu prin voturile lor. Încă de când erau în competiție, Emanuel și-a manifestat admirația față de artistă, iar odată finalizat show-ul de la Kanal D, cei doi au fost văzuți foarte des împreună.

Apropiații celor doi spun că Elena și Emanuel ar forma un cuplu. Recent ei au filmat un videoclip incendiar și au petrecut mult timp unul lângă celălalt. Deși inițial faimoasa declarase că nu l-au putea privi pe războinicul îndrăgostit altfel decât ca pe un coleg, se pare că lucrurile ar fi început să se schimbe.

Emanuel a recunoscut că este îndrăgostit

De altfel, Emanuel a recunoscut și public că este îndrăgostit de Elena și că pentru el nu contează diferență de vârstă de aproximativ 10 ani dintre ei.

„Este o femeie specială, minunată, îmi place mult, mult de ea. Însă, sunt mai timid și nu știu cum să abordez lucrurile. Atunci când ești atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat să poată ajunge la sufletul persoanei căreia îi sunt adresate. Așa am făcut eu cu Elena la Survivor, încercam să mă apropii de ea…

Am tot făcut pași mărunți, am încercat, mai ales de la unificarea echipelor să stau în preajma ei în tabără, să fiu mereu acolo. Chiar și acum, la terminarea show-ului. Totuși, suntem doar prieteni deocamdată, nu este nimic între noi de alt gen, vreau ca toată lumea să știe care este realitatea”, spunea Emanuel acum ceva timp la emisiunea ”Ștafeta mixtă!”.

Între timp se pare că a învățat să facă pașii potriviți.