Surpriză uriașă! Cine este noul iubit al Irinei Rimes. Cei doi au fost fotografiați sărutându-se

25 dec. 2019
Surpriză uriașă! Cine este noul iubit al Irinei Rimes. Cei doi au fost fotografiați sărutându-se

Irina Rimes trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Contractul cu Pro Tv i-a adus și mai multă notorietate, iar acum este una dintre cele mai populare cântărețe din România. Jurata de la Vocea României a decis să ia o pauză de sărbători și să profite de timpul liber, la Brașov, împreună cu iubitul său și o prietenă.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau, iar imaginea a fost postată pe rețelele de socializare. Însă fețele lor au fost ascunse de un emoticon, semn că Irina Rimes vrea să-l mai țină ascuns o perioadă pe cel care i-a furat inima. Doar că fanii ei, vigilenți cum sunt au anticipat că bărbatul cu care aceasta are o relație este chiar tânărul din fotografia de mai jos. Cei doi s-au fotografiat împreună cu o altă prietenă în timp ce se îndreptau spre Brașov.

Irina Rimes s-a despărțit de soțul ei. De ce s-a ajuns la divorț

Deși pare foarte micuță, Irina are 27 de ani și a trecut printr-un divorț dureros. Artista s-a căsătorit cu un alt cântăreț din Republica Moldova, în 2014. După doar trei ani, cei doi și-au spus adio. Se pare că Andi Bănică ar fi fost marea sa iubire. S-au mutat în București pentru a avea mai mult succes în carieră, dar s-au despărțit. Totuși, cei doi se înțeleg foarte bine. Mai mult, Irina și Andi sunt colegi la aceeași casă de discuri, scrie cancan.ro.

Se pare că Andi ar fi comis-o grav. Artistul ar fi înșelat-o pe Irina cu contabila. Acesta ar fi lăsat-o însărcinată de două ori. ”Ne știm de 6 ani și pentru noi lucrurile sunt ușoare, suntem altfel unul fată de celălalt. La sfârșit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt.

Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”, declara Andi Bănică într-un interviu.

Sursa foto: Playtech