Surpriza uriasa! O noua vedeta a semnat cu Antena 1. Va prezenta Acces Direct

Antena 1

Surpriză de proporții la emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1. Emily Burghelea a fost înlocuită la doar câteva zile de când a demisionat. O tânără ambițioasă i-a luat locul și este mai fericită ca niciodată. Ea va prezenta partea de la Acces Direcr, care-i revenea fostei asistente a Mirelei Vaida.

Emily Burghelea a creat un scandal monstru în momentul în care a demisionat, iar echipa ”Acces Direct” nu a stat prea mult pe gânduri. Aceștia au numit-o în funcția de asistentă a Mirelei Vaida pe Cosmina Adam.

Noua asistentă nu este foarte cunoscută, însă a mai apărut pe micile ecrane în alt context. Cosmina Adam are 29 de ani și până să ocupe acest post a mai avut ocazia să apară pe platoul emisiunii ”Acces Direct”.

Tânăra arată demențial și este extrem de fericită de postul pe care îl va ocupa la Antena 1.

Cum arată noua asistentă a Mirele Vaida

“Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special.

Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, a scris Cosmina Adam pe pagina de Instagram.

Lângă mesajul postat, noua asistentă a Mirelei Vaida a atașat o fotografie în platoul ”Acces Direct”, iar aprecierile fanilor au început să curgă după puțin timp.

Revista Presei